Yn'e Sinne Farm

ZO WERKT HET

De volgende groenteboxen zijn beschikbaar:

Groentebox Aantal personen 3 groentes per week 5 groentes per week
Klein 1 € 8,00 € 10,00
Middel 2 € 10,00 € 12,50
Groot 3 € 14,00 € 16,00

U krijgt dan 35 weken (van mei tot januari) lang een groentepakket met 5 wisselende groentes. Bij iedere groentebox ontvangt u ook nog een slamix!

 

OPHALEN
Uw groentepakket kunt u ophalen in:

Plaats Tijd Adres
Grou Zaterdag 14:00 – 15:30 uur Kringloop Muldyk, Grou
Leeuwarden Zaterdag 15:00 – 17:00 uur Nader te bepalen, meldt u zich aan?

THUISBEZORGEN
Tegen een meerprijs kunt u uw groentepakket thuis laten bezorgen:

Plaats Kilometer Meerprijs
Grou binnen 10 km € 2,00
Grou buiten 10 km € 3,00
Leeuwarden   € 4,00

Het is mogelijk om met een groep klanten de pakketten op een centraal punt te laten bezorgen. In overleg met Yn’e Sinne Farm wordt er dan een afhaalpunt beheerd. Dit scheelt bezorgkosten. Stuur ons een email voor meer informatie. De prijs voor bezorgen is op de begane grond.

 

RECEPTEN
recepten – iedere week ontvangt u recepten via de mail, zo kunt u gevarieerd koken. Omdat wij graag duurzaam bezig willen zijn, hebben we ervoor gekozen om de recepten via de mail te versturen.

 

BETALING
Betaal per kwartaal makkelijk via automatische incasso.

 

BETAALBAAR
We willen de groente voor iedereen toegankelijk houden. We hanteren daarom nette marges. Mede doordat u zelf uw duurzame tas ophaalt en de week erop weer inlevert blijven de kosten laag. De tassen blijven eigendom van Yn’e Sinne Farm. Bij thuisbezorgen geldt dit roulatiesysteem ook.

 

PROEFPAKKET
Eerst een maand uitproberen? Vraag dan hier een proefpakket aan! U kunt ook gebruik maken van onze pluktuin. Deze bevindt zich op de camping van Yn ‘e Lijte in Grou. Openingstijden: 09:00- 21:00uur.

 

ONGEWENSTE GROENTE
u kunt maximaal drie groentes aangeven die u niet wil ontvangen. Dit kunt u aangeven op het aanmeldformulier.

 

PAUZE
Ook al sluit u een abonnement af, het is flexibel om een weekje te pauzeren bijvoorbeeld omdat u op vakantie gaat. U kunt uw groentebox dan aan vrienden/ kennissen weggeven. Ook is het mogelijk dat u uw pakket doneert (Bijvoorbeeld aan de voedselbank).

Schuiven naar boven