Yn'e Sinne Farm

ACTIVITEITEN

DAGBESTEDING

Yn’e Sinne Farm wil ook zorgen voor mensen van met een hulpvraag, middels dagbesteding. Ieder mens is uniek en waardevol. Zo kan Yn’e Sinne Farm bijdragen aan het sociale oogpunt: een zinvolle levensinvulling, vanuit liefde voor de natuur, het buitenleven en de mens.

Deze ‘sociale oogst’ is ook bedoeld voor mensen die lastiger kunnen (re-)integreren in de maatschappij. Bij Yn’e Sinne Farm krijgt men dan de kans om mee te draaien. Zo kan men zich weer sterk gaan voelen, en is een terugkeer in de maatschappij makkelijker. Zo teelt en groeit alles mee in de tuin: niet alleen de groenten en het fruit, maar ook de mensen die het bewerken. De sleutelwoorden van Yn’ e Sinne Farm zijn dan ook: “Sociaal, Samen, Sterk”!

 

FARMDINER
Een Farmdiner is een maaltijd een de natuur. Bij mooi weer wordt een restaurant-setting neergezet in de tuin en kan men genieten van een heerlijke smaakvolle maaltijd in de natuur.  Ook leuk om zo weer anderen te ontmoeten. Bij voldoende belangstelling kan er een farmdiner georganiseerd worden. Via de mail en via Facebook zal dit geïnventariseerd worden.

 

RONDLEIDING
Er worden ook rondleidingen georganiseerd op de tuin. Houdt u de data in de gaten, die we  communiceren via de nieuwsbrief en via Facebook. Dan kunt u de tuin bewonderen waar uw groentes en fruit vandaan komen en is er ruimte voor eventuele vragen.

 

WORKSHOP
Yn’e Sinne Farm biedt een tweedaagse workshop aan waarbij alle facetten van de tuin en het tuineren rekening houdend met permacultuur aan bod zullen komen. Op deze manier krijgt u praktische hands-on informatie om effectief biologisch te leren tuinieren. Er wordt gekeken naar het proces van zaad tot oogst van diverse groentes, kruiden en fruit. Hoe houdt u de grond zo vruchtbaar mogelijk. Hoe deelt u de tuin in, hoe blijft u onkruid de baas en hoe kunt u uw tijd zo effectief mogelijk indelen. Kortom: twee informatieve, interessante dagen waarin u veel kunt leren! Via de nieuwsbrief zullen we u hierover informeren.

Voor alle activiteiten geldt dat ze alleen doorgaan bij voldoende interesse.

Schuiven naar boven